Wat is MSTE?

Visie

MSTE wil de vakman en de hovenier zijn die aandacht heeft voor zijn klanten. Wij stellen een goede relatie met de klant als voorwaarde om de meest passende oplossing samen te creëren. In nauw overleg met u, ontwerpen wij een exclusieve tuin die past bij u, uw huis en uw omgeving. Voor ons is de klant koning en daardoor appreciëren wij open communicatie! 

 

Als eerste vindt er een klantenbezoek plaats, aan de hand hiervan brengen wij uw noden en verwachtingen in kaart. Wij streven steeds naar een zo gepersonaliseerd mogelijk ontwerp voor u.

 

Nadien zal er een gedetailleerde prijsofferte opgesteld worden indien u dit wenst. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld wat de werken zullen inhouden. 

 

Een vlotte service en correcte afspraken zijn vanzelfsprekend! 

 

Indien uw ontwerp gerealiseerd is, kan u steeds bij ons terecht voor de nodige nazorg en onderhoud.

 

 

Missie

Wij werken vanuit een gestructureerde en duidelijke werkwijze waardoor onze klanten precies weten wat er wanneer gaat gebeuren en welke consequenties daaraan verbonden zijn. Dit is de basis voor een goede en langdurige werkrelatie, niet alleen met onze klanten maar ook in de samenwerking met andere bedrijven en specialisten.

 

Waarden

  • Passie
  • Vertrouwen 
  • Kwaliteitsvol
  • Betrokkenheid 
  • Nauwkeurigheid